İncirliova Ziraat Odası

ZOBİS
İncirliova Ziraat Odası > Haberler > İNCİRLİOVA ZİRAAT ODASINDA ALİ CĞUZHAN ÜLGÜDÜR DÖNEMİ

İNCİRLİOVA ZİRAAT ODASINDA ALİ CĞUZHAN ÜLGÜDÜR DÖNEMİ

İNCİRLİOVA ZİRAAT ODASINDA

ALİ CĞUZHAN ÜLGÜDÜR DÖNEMİ

İncirliova İlçesi Odası, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Aski üzeri belediye hizmet  binası konferas salonunda düzenlenen genel kurulda, divan başkanlığını Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu üstlendi. Ayrıca divan da Şahabettin Çapakçıoğlu, Osman Eşiyok ve Mustafa Tay görev aldı. Delegelerin ilgi gösterdiği genel kurulda, yönetim ve denetim kurulu raporlarının görüşülüp, kabul edilmesinin ardından seçime gidildi.

Mevcut Oda Başkanı Ali Kaykı’nın aday olmadığı seçimde, Ali Oğuzhan Ülgüdür tek liste ile girdiği seçimde İncirliova Ziraat odasının yeni Başkanı seçildi.

Kendisine ve ekibine güvenerek, destek veren tüm çiftçilere teşekkür eden Başkan Ülgüdür ‘’ Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımızıda acil şifalar diliyorum. Tüm ülkemizin başı sağolsun.  Ziraat Odası bütün çiftçilerimizin rahatlıkla uğrayabileceği bir kurumdur. Tüm çiftçilerimizin emrindeyiz. Onlar için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” diye konuştu.