İncirliova Ziraat Odası

ZOBİS
İncirliova Ziraat Odası > Haberler > İncirliova Ziraat Odası 500 çiftçiyle çıkarma yaptı

İncirliova Ziraat Odası 500 çiftçiyle çıkarma yaptı

İncirliova Ziraat Odası bu yıl İzmir’de 12’incisi düzenlenen Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na 500 üyesiyle katıldı.

İzmir’de gerçekleştirilen 57 ülkeden 248 bin 351 katılımcıyla Türkiye'nin en büyük tarım ve hayvancılık fuarı olan 12. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na İncirliovalı çiftçiler de katıldı. İncirliova Ziraat Odası'nın organizesiyle İzmir’e giden çiftçiler; fuarda tarım ve hayvancılık ile ilgili dünyadaki gelişmeleri yakından takip etme fırsatı buldu. Fuarı gezerek tarımdaki yenilikleri inceleyen çiftçiler, hayvancılık sektörünün teknolojiyle buluştuğu anlara tanıklık etti. İncirliova Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı, “Tarım, tohumculuk, fidancılık, hayvancılık, süt endüstrisi makine ve ekipmanlarındaki gelişmeleri, üreticimize göstermek ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla 500 çiftçimizi odamız imkanlarıyla fuara götürdük. Tarımda geliştirilen yeni teknolojiler, makine ekipmanları ve yenilikler yerinde görülerek, üretici firmalar tarafından üyelerimiz bilgilendirildi. Özellikle tarım, fidancılık ve süt üretiminde ilçemizde modern tarım ve hayvancılığın gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu tür fuarlara yaptığımız gezilerin, çiftçimize katkısı çok büyük olmaktadır. Bizim ve üreticilerimiz açısından güzel bir etkinlik oldu. Tarım ve hayvancılıktaki gelişmeleri vatandaşlarımızın takip etmesini sağlamak, bizim en büyük görevimiz” dedi